Kompaktin kokoluokan Volkswagen T-Roc on moderni crossover, joka yhdistää katumaasturin ominaisuudet ja hatchbackin dynaamisuuden. Coupémainen kattolinja, leveä keulamaski, korostetut pyöränkaaret ja takaosan muotoilu antavat T-Rocille yksilöllisen ilmeen.

Digiaikaan varusteltu ohjaamo tarjoaa viihdettä ja apua arkeen. Turvavarusteluun kuuluvien kuljettajaa avustavien järjestelmien valikoima on laaja.

Moottorivalikoimassa riittää valinnanvaraa teholuokissa 85 kW (115 hv) – 140 kW (190 hv). Etuvedon vaihtoehdoksi voi valita hyvän pidon kehnollakin kelillä takaavan 4MOTION-nelivedon.

Kuljettaja ja matkustajat istuvat korkealla, näkyvyys ulos on hyvä. Tavaratilaa on 445–1 290 litraa.
  1. T-Roc tuo Volkswagenin mallistoon kokonaan uuden vaihtoehdon. Itsevarma T-Roc erottuu vaikuttavalla crossover-muotoilullaan ja lukuisilla yksilöintimahdollisuuksillaan. Uutuus on korkeuteensa nähden leveä, mikä korostaa mittasuhteiden dynaamisuutta.
  2. Vaikka T-Roc on sirompi kuin Tiguan, mahdollistaa 2 590 mm pitkä akseliväli väljät tilat kaikille viidelle matkustajalle. Kuljettaja ja matkustajat istuvat korkealla, ­näkyvyys ulos on hyvä. Tavaratilaa on 445–1 290 litraa.
  3. Kuljettajaa avustavien järjestelmien valikoima on laaja. Jo perusvarusteluun kuuluvat ympäristönvalvontajärjestelmä Front Assist hätäjarrutustoiminnolla ja jalankulkijatunnistuksella, monitörmäysjarrutus Multi Collision Brake ja kaistanpitoavustin Lane Assist.
  4. Digiaikaan valmiin ohjaamon vakiovarusteisiin kuuluvat Composition Colour infotainment -järjestelmä 6,5”:n kosketusnäytöllä, USB-pistoke ja Bluetooth. Valinnaisvarusteisiin kuuluvat muun muassa toisen sukupolven 10,25”:n digitaalinen mittaristo Active Info Display ja langaton lataus.
  5. Lisävarustelistalta löytyvät mukautuva vakionopeudensäädin ACC, liikennemerkkien tunnistus, ruuhka-avustin Traffic Jam Assist, pysäköintiavustin Park Assist ja kaistanvaihtoapu, joka varoitta myös takaa tulevasta risteävästä liikenteestä peruutettaessa. Mukavuusjärjestelmiin kuuluvat mukautuva alustansäätö DCC, takaluukun sähköinen avaus, ovien avaimeton lukitus ja käynnistys Keyless Access, lämmitettävä ohjauspyörä sekä panoraamakattoluukku.
  6. Krismaattiset muotoiluelementit tekevät T-Rocista vakuuttavan ilmeikkään. Leveä etusäleikkö on integroitu kaksiosaisiin ajovaloihin. Led-ajovalot, vilkut ja päiväajovalot on eroteltu omiin koteloihinsa. Pitkää sivulinjaa korostaa krominen elementti. Korostettujen pyöränkaarien ja helmojen tummat muovisuojat antavat vahvan maastohenkisen ilmeen.
  7. Perusvarustelun vaihtoehtoja ovat Style– ja Sport-varustetasot. Style korostaa mukavuutta ja ulkonäköä. Sport-varusteluun kuuluvat muun muassa urheiluistuimet ja led-ajovalot. Lisäksi saataville tulee R-Line-ulkonäköpaketti.
  8. T-Roc on ensimmäinen SUV, joka on saatavilla kaksivärisenä. Ulkovärejä on 11 erilaista. Myös sisätilojen viimeistelyyn on tarjolla useita eri värivaihtoehtoja.
  9. Suomen maahantuontiohjelmassa on kolme TSI-bensiinimoottoria ja kolme TDI-dieselmoottoria teholuokissa 85 kW (115 hv) – 140 kW (190 hv). Pienimpiä moottoreita lukuun ottamatta saatavilla on myös aina 4MOTION-neliveto.
  10. Uusi Volkswagen T-Roc saapuu Suomeen vuoden vaihteessa.