Uuden auton hankkiminen rahoituspäätöksineen ei tule enää nopeammaksi ja helppokäyttöisemmäksi. Volkswagenin uudesta verkkokaupasta voit ostaa uuden Volkswagenin sivustolla carshop.volkswagen.fi.

Kaupan ovat up!- ja Beetle-mallit. Sivustolta löydät kaiken, mitä näiden mallien ostamiseen tarvitset. Valitset automallin, tutustut sen väri- ja varustevaihtoehtoihin kuvineen, valitset lisävarusteet ja sinulle sopivan kuukausieräisen rahoitusvaihtoehdon.

Viimeisessä vaiheessa valitset auton luovuttavan jälleenmyyjän. Tämän jälkeen hyväksyt tilauksen yhteenvedon, täytät osamaksurahoituksen hakemuksen ja saat luottopäätöksen sähkö­postiisi muutamassa minuutissa. Uusi Volks­wagen on sinun.

Myös toimitus on nopea. Auto on valmiina ajoon valitulla Volkswagen-jälleenmyyjällä nopeimmillaan kahden viikon kuluessa tilauksesta.
Volkswagen-autojen verkkokauppa myy a­utoja yksityishenkilöille Manner-Suomessa ja palvelee sinua 24/7.

Näin se toimii

1 Valitse ensin automalli up! tai Beetle. Sen jälkeen tutustu eri väri- ja varustevaihtoehtoihin, sekä hintaan. Tässä vaiheessa voit valita autoosi myös tarvittaessa talvirengaspaketin ja lohkolämmittimen. Näytön yläreunan hintakuplasta näet koko ajan, miten valitsemasi väri, lisävarusteet tai -palvelut vaikuttavat auton kokonaishintaan, kuukausierään ja vuosikorkoon.

2 Valitse sopiva rahoitussopimuksen kesto, viimeinen suurempi kuukausierä ja mahdollisen käsirahan suuruus. Käsiraha voi vaihdella 0—5 000 euroon ja sopimuksen kesto kahdesta neljään vuoteen. Lisäpalveluna valittavissa on myös Volkswagen-jatkoturva ja liikennekasko. Lisäksi voit valita jälleenmyyjäliikkeen, josta auto luovutetaan.
Jos sinulle tulee kysyttävää ostotapahtuman aikana, Volkswagen-asiantuntija neuvoo ja avustaa sinua sivuston chat-palvelussa.

3 Ennen tilaamista näet vielä yhteenvedon tekemistäsi valinnoista. Tässä yhteydessä voit vielä muuttaa tilausta, ennen kun täytät tilaajan tiedot ja teet tilauksen. Tilauksen tekemisen jälkeen sivusto siirtää sinut automaattisesti Volkswagenin rahoituskumppanin palveluun, jossa täytetään osamaksurahoituksen hakemus. Normaalisti rahoituspäätös myönnetään samantien.
Hyväksytyn rahoituspäätöksen jälkeen olet uuden Volkswagenin omistaja ja saat auton käyttöösi muutaman viikon sisällä.