Volkswagen Economy -huolto on yli viisivuotiaille Volkswagen-malleille tarkoitettu palvelu. Se pitää sisällään normaalin huolto-ohjelman mukaiset huollon tarkastuskohteet sekä moottoriöljyn ja -suodattimen vaihdon. Economy-huolto ja -osat tarjoavat edullisen vaihtoehdon auton ylläpitoon.

Kun auto on huollettu valtuutetussa Volkswagen-huollossa, hyödynnät Liikkumisturvan. Se tarjoaa apua, jos matka keskeytyy teknisen syyn takia tai matkan jatkuminen näyttää epävarmalta auton kunnon vuoksi.

Kun auto on huollettu valtuutetussa Volkswagen-huollossa, hyödynnät Liikkumisturvan.

Varaosia vanhemmille autoille

Volkswagen Economy -osien valikoima on erinomainen ratkaisu yli viisivuotiaiden autojen huoltotarpeisiin. Esimerkiksi akut, jarrupalat ja -levyt, pakoputkistot, sytytystulpat, laturit, raitisilmasuodattimet sekä pyyhkijänsulat edustavat Volkswagenin testattua ja turvallista laatua, mutta hinta asennuksineen on edullisempi alkuperäisosat. Economy-osien hintoja on onnistuttu keventämään muokkaamalla

 

 

valmistusprosesseja ja tekemällä osiin pieniä muutoksia, joiden ansiosta ne sopivat useaan eri automalliin. Kun tuotantomäärät ovat näin kasvaneet, voidaan kuluvia osia valmistaa edullisemmin – tinkimättä kuitenkaan turvallisuudesta tai toimintavarmuudesta. Economy-osille myönnetään sama kahden vuoden takuu kuin Volkswagen-alkuperäisosille. Pakettihintoihin sisältyvästä asentamisesta vastaavat merkkikoulutetut mekaanikot.

Tutustu uusittuihin huollon verkkosivuihin osoitteessa volkswagen.fi