Tämän päivän Volkswagen Transporter edustaa kunniakkaasti jo mallin kuudetta sukupolvea. Vaikka takana on esimerkillisen pitkä ura kuljettamisessa, jatkaa Transporter väsymättä urakkaansa. Ahkeran kuljettajan menestys on ollut voimakkaan nousujohteista.

Yleisesti pakettiautojen myynti on ollut viime ja tämän vuoden ajan vahvassa nousussa. Pelkästään kuluvan vuoden aikana (1–9/2017) kasvua on tullut jo 20,1 prosenttia.

Transporter kilpailee myydyimmässä pakettiautoluokassa

Arkielämän legendaksi muodostunut Volkswagen Transporter kilpailee markkinoiden myydyimmässä pakettiautoluokassa, jossa se on kiistaton valtias. Sen myynti on kuluvan vuoden aikana noussut uskomattomat 35,4 prosenttia (1–9/2017). Transporter onkin Suomen ylivoimaisesti myydyin pakettiautomalli. Laskettaessa yhteen Transporter T6-mallisarjan paketti- ja henkilöautoversioiden myynti, nousee se kymmenen myydyimmän mallisarjan joukkoon Suomen automarkkinoilla. Tämä on uskomaton suoritus pakettiautoon pohjautuvalle automallille.

Menestyksestä kertoo myös se, että Volkswagenin mallisarjoista ainoa Transporterin myyntimäärät ylittävä auto on oman luokkansa esikuva Volkswagen Golf. Siinä missä Golf on tunnetusti antanut nimensä kokonaiselle autoluokalle, on Volkswagen Transporter muodostunut synonyymiksi tehokkaalle kuljettamiselle.

Kolme nelivetoa laajasta Transporter-mallistosta. Seikel-varustelu lisää maastokelpoisuutta vaativiin olosuhteisiin.

Transporter on ammattilaisten valinta

Mikä sitten on todellisen kuljettamisen monitaiturin suosion salaisuus?

Luotettavimmat vastaukset saa ammattilaisilta, jotka ovat valinneet Transporterin työkalukseen. Valintakriteerien kärjestä löytyy sellaisia määrääviä ominaisuuksia kuin ylivertaiset ajo-ominaisuudet, laadun ja tekniikan korkea taso, hinta-laatusuhde, erinomainen jälleenmyyntiarvo sekä kattava palveluverkosto ja sen laajuus. Nämä ovat tärkeitä ominaisuuksia laskettaessa ajoneuvon kokonaiskustannuksia. Koska ne ovat Volkswagen Transporterin vahvuuksia, ei sen menestys ole ihme.

Myös monipuolisuus ja mukautuminen käyttäjien erilaisiin tarpeisiin ovat perustavia tekijöitä Transporterin menestyksen reseptissä. Valittavana on kolme kattokorkeutta ja kaksi akseliväliä, jotka tarjoavat 5,8–9,3 kuution kuljetustilavuuden. Erityyppisten umpipakettiautojen lisäksi tarjolla on kattava valikoima käyttötarpeisiinsa rakennettavia alustamalleja, joita on saatavilla kahdella akselivälillä ja kahdella ohjaamopituudella: single cab (1+2 istuinpaikkaa) tai pitkä double cab, johon saa tarvittaessa myös kolmen hengen takapenkin.

Henkilökuljetuksiin tarjolla ovat Kombi-, Caravelle- sekä Multivan-mallit, jotka kuljettavat kuljettajan lisäksi kuudesta kahdeksaan matkustajaa mallista riippuen joko tehokkaan tarkoituksenmukaisesti tai ylellisen mukavasti.

4MOTION-nelivetoa ja taloudellisia moottoreita

Transporterin voima kumpuaa taloudellisista ja tehokkaista 2,0 TDI -dieselmoottoreista. Kattava dieselvalikoima on teholtaan 62–150 kW. Vaihtoehtoisten TSI-bensiinimoottorien pirteät teholukemat vaihtelevat välillä 110–150 kW.

Transporterin ehdoton kilpailuvaltti on 4MOTION-neliveto. Se tarjoaa pitoa, ohjattavuutta ja ajettavuutta vaikeimmissakin olosuhteissa. Jo yli puolet Transporterin ostajista valitsee autoonsa nelivedon!

Menestysvuoden kunniaksi parhaillaan on käynnissä Transporter 4MOTION-kampanja, joka tuottaa nelivetoisen Transporterin ostajalle jopa 4 700 euron arvoisen asiakasedun.

Ajamisen mukavuutta korostaa seitsemänvaihteinen automaattivaihteisto, jonka suosio on jatkuvasti kasvanut. Ainutlaatuiseksi Transporterin tekee automaattivaihteiston ja 4MOTION-nelivedon yhdistävä mallisto. Tämä voimansiirtokonsepti erottaa Transporterin kilpailijoistaan ja nostaa mallin luokkansa terävimpään kärkeen.

 

Kaksivärisyys antaa autolle näyttävän ilmeen.

Tyyliä kaksivärisyydellä

Vaikka Volkswagen Transporter on järkeen ja käytännön tarpeisiin perustuva työkalu, löytyy siitä myös tyyliin panostava puoli. Tarjolla oleva näyttävä kaksivärimaalaus luo Transporterin tehokkaan toiminnalliseen ulkomuotoon visuaalista särmää.

Asiakkaalla on valittavanaan peräti kahdeksan erilaista kaksiväriyhdistelmää. Modernien väriyhdistelmien joukosta voi löytää myös nostalgiaa herättäviä yhdistelmiä. Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi kaksivärivalikoimasta löytyy myös sinivalkoinen vaihtoehto.

Volkswagen Transporter tarjoaa jokaiselle jotakin, ja oman menestyksensä ohella se antaa käyttäjälleen parhaan mahdollisen lähtökohdan menestyä omassa liiketoiminnassaan!