Lämmin kiitos sinulle, hyvä Volkswagen-asiakkaamme. Alkuvuosi 2017 on ollut hyvä erityisesti kokonaan uuden, entistä edullisemman ja paremmin varustellun Golf-tuoteperheen myötä. Kesää kohti vauhtimme vain kiihtyy, kun saamme häikäisevän kauniin Volkswagen Arteonin ennakkomyyntiin.

Volkswagenin uuden strategian mukaisesti yhtiö on uudistumassa yhdestä maailman suurimmasta autonvalmistajasta yhdeksi maailman merkittävimmäksi liikkuvuuspalveluiden tarjoajaksi. Merkittävän uudistuksen keskiössä ovat sähköautot, liikkuvuuden palvelut ja digitalisaatio.

Myös Suomessa olemme pitkäjänteisesti panostaneet palveluun ammattitaitoisen verkoston lisäksi digitaalisissa kanavissa. Tarjolla on jo nyt merkittäviä arkeasi helpottavia palveluita, kuten huollon verkkovarauspalvelu, autojen konfigurointipalvelut, koeajojen verkkovarauspalvelut ja lisävarusteiden verkkokauppa. Uusimpina, ja ainakin itselleni inspiroivimpina palveluina, olemme avanneet juuri testausvaiheessa olevan Volkswagen mobiiliapplikaation sekä uusien autojen verkkokaupan. Verkkokaupassa teet autokaupat halutessasi aidosti verkossa unohtamatta ammattitaitoista luovutustapahtumaa Volkswagen jälleenmyyjälläsi.

Merkittävä avaus kesäkaudelle on myös maaliskuussa julkistettu Volkswagenin mittava yhteistyö Suomen Palloliiton ja Veikkausliigan kanssa. Haluamme olla pitkäjänteisesti tukemassa suomalaisen jalkapallon ja perheliikunnan kehittymistä. Huuhkajien ja Veikkausliigan lisäksi erityishuomiomme tulevat saamaan ne lukuisat suomalaisperheet, jotka viettävät ison osan kesästään tämän hienon lajin junioritoiminnan ympärillä – kannustaen ja kuljettaen, aivan kuten Volkswagen. Kannattaa pysyä kuulolla, jalkapalloyhteistyö tulee tarjoamaan useita hienoja mahdollisuuksia asiakkaillemme tulevina kuukausina!

Lopuksi haluaisin kutsua sinut keskusteluun verkkoviestintäpalvelu Twitterissä. Tavoitteenani on julkaista siellä ajankohtaista Volkswagen-sisältöä oman työni näkökulmasta. Tavataan siellä!

Mikko Mykrä

Pääkirjoitus, Volkswagen-lehti 2/2017
Twitter: @mykrami